• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dobře uskladněné potraviny jsou základ pro podnikání v gastronomii

Posted in Top odkazy.

Ano, je to tak. Základem úspěšného gastronomického podniku je kuchař, ale také kvalitní a dobře uskladněné suroviny.

K tomu je zapotřebí mít zajištěno chlazení skladů. To lze provést díky instalaci chladicích dveří a umístěním chladicího zařízení do skladu.

chlazení skladu

Při pořizování dveří berte v potaz to, že je třeba mít dveře přesně na míru. Nejde o nejlevnější vybavení a proto je třeba vše důkladně přeměřit nejlépe za pomoci odborníka, který zváží všechny okolnosti. Zapomeňte také na to, že všechny potraviny šoupnete do jedné chlazené místnosti. Každá potravina potřebuje být skladována v jiných teplotách a proto pouvažujte také o mrazicích a chladicicíh boxech, do kterých uskladníte ty náročnější.

Poučte se o těsnění motoru

Posted in Top odkazy.

Motor musí těsnit, to je snad všem, nebo aspoň by tedy mělo, být jasné. Přeci každý kdo jezdí autem musí ho znát a to nejen co se týče exteriéru, interiéru, ale i ohledně toho co obsahuje za “vnitřnosti”.

Certifikace kanceláří je zákonem daná

Posted in Top odkazy.

Kdo nemá co skrývat a naopak chce vytěžit z kvalit budovy, jejíž kancelářské prostory plánují pronajímat, hledá jakýkoliv bonus, kterým se může v dnešní době rovnat konkurenci. Ta je zvláště u těch nejlepších opravdu velká a všichni v podstatě poskytují ten nejvyšší komfort. Proto, a taky díky dnešní oblibě být ekologický je dalším rozdílovým bodem ekologické chování budovy vůči okolí a světu. Od využití stavebních materiálů, spotřebu a způsob jakým je osvětlena. Každý detail hraje svoji roli.