
Nechoďte v kanceláři na boso, nebo si ublížíte
V menších kancelářích s poměrně volnější firemní identitou a přemýšlením uvnitř je důležitá volnost. Volnost při práci, při pohybu a vlastně při všem co děláte. To se pak má odvíjet na pracovních výsledcích a snaze dělat pro firmu víc, než jen nějaký zaměstnanec.
Podníkání v hydraulice nese své ovoce
Je fascinující, jak se někdo dostane k těm druhům oborů v nichž by normálně člověka nenapadlo podnikat. Většinou se bavíme o takzvaném B2BB podnikání. Tedy podnikání mezi firmou a firmou. Umíte si představit, že budete podnikat s něčím, jako jsou třeba hydraulické prvky?
Starat se o pracovní obuv musíte i impregnací
Pokud se staráte o svoji obuv a pohodlí, víte že nezáleží jen na botách jako takových. Zvláště ve chvíli, kdy jde o vaši často využívanou pracovní obuv. Jestli chcete, aby se vám s ní dobře pracovalo, byla pohodlná a především vydržela, měli byste používat mimo jiné impregnační sprej.
Výroba těsnění je jen první krok před prodejem
Určitě všichni znáte ten populární americký seriál z kanálu Discovery, který se vždy v krátkosti všem ukáže, jak se některé věci dělají. Často jde o velice zajímavé záběry a občas opravdu překvapí, jak ty věci fungují a kolik je potřeba pro výrobu něčeho naprosto triviálního.
Pokud pracujete na sebe, je třeba mít systém
Pokud někdo pracuje v oboru, kde jde především o fyzickou práci, dělá na sebe a vše si tak tedy musí hradit, rozhodně si už zavedl ve všem určitý systém. Například pracovní rukavice nepoužívá v tom smyslu, že má několik různých kusů, kde téměř jeden nepasuje k druhému.
Dobře uskladněné potraviny jsou základ pro podnikání v gastronomii
Ano, je to tak. Základem úspěšného gastronomického podniku je kuchař, ale také kvalitní a dobře uskladněné suroviny.
K tomu je zapotřebí mít zajištěno chlazení skladů. To lze provést díky instalaci chladicích dveří a umístěním chladicího zařízení do skladu.
Při pořizování dveří berte v potaz to, že je třeba mít dveře přesně na míru. Nejde o nejlevnější vybavení a proto je třeba vše důkladně přeměřit nejlépe za pomoci odborníka, který zváží všechny okolnosti. Zapomeňte také na to, že všechny potraviny šoupnete do jedné chlazené místnosti. Každá potravina potřebuje být skladována v jiných teplotách a proto pouvažujte také o mrazicích a chladicicíh boxech, do kterých uskladníte ty náročnější.